Translating Europe Workshop 2019

Oversættelsesudfordringer for danske virksomheder i en global verden

Aarhus Universitet, Institut for Kommunikation og kultur

 

Dato: Torsdag den 21. november, 2019

Tid:   11.30 - 16.30  

Sted: Aarhus Universitet Richard Mortensens stuen, Studenternes Hus, Frederik Nielsens Vej, 8000 Aarhus C

 

 

Workshop i serien ”Translating Europe”, som arrangeres og finansieres af Aarhus Universitet, Generaldirektoratet for oversættelse ved Europa-Kommissionen og Forbundet Kommunikation og sprog.

 

Institut for Kommunikation og Kultur, Aarhus Universitet, inviterer for andet år i træk til en workshop i serien “Translating Europe” i samarbejde med Generaldirektoratet for Oversættelse ved Europa-Kommissionen og Forbundet Kommunikation og Sprog.

 

Workshoppen, som har titlen “Oversættelsesudfordringer for danske virksomheder i en global verden”, afholdes på Aarhus Universitet torsdag den 21. november 2019. Der er tale om et fælles arrangement, som afholdes og finansieres af Aarhus Universitet, Generaldirektoratet for Oversættelse ved Europa-Kommissionen og Forbundet Kommunikation og Sprog.

 

Der sættes i år fokus på anvendelse af neural maskinoversættelse og på virksomheders arbejde med lokalisering af f.eks. hjemmesider og med optimering af lokaliseringsarbejdet.

 

I workshoppen indgår der en session, hvor virksomheder og organisationer har mulighed for at orientere studerende om praktik- og karrieremuligheder i sprogbranchen og i EU-institutionerne.

 

Workshoppen sigter mod dialog, vidensudveksling og netværksdannelse mellem professionelle oversættelser beskæftiget i produktions- og servicevirksomheder eller i oversættervirksomheder, freelanceoversættere, brancheorganisationer, studerende og forskere.

 

Workshoppen vil blive afholdt på dansk.

 

Deltagelse er gratis. Deltagere bedes registrere senest den 18. november 2019 (kl. 00.00)