Se den prisvindende film: ”My year of living mindfully”

 

 

Dansk Center for Mindfulness inviterer til gratis verdenspremiere på den prisvindende australske
dokumentarfilm: ”My year of living mindfully”

 

Du kan stadig nå at se dokumentarfilmen ”My year of living mindfully” indtil d. 3. juni. Dansk Center for Mindfulness tilbyder sammen med filmens internationale producent og Mindfulnessforeningen filmen gratis.

 

Filmpremieren er en del af det online-fællesskab, Dansk Center for Mindfulness tilbyder, mens coronakrisen gør det svært at mødes i fysiske fællesskaber. Det gør vi bl.a. hver torsdag til vores gratis gå-til-mindfulness fra kl.16-17, som mere end 13.000 danskere har deltaget i eller set. Tilmelder du dig filmpremieren, får du desuden adgang til ekstra materiale med filmens hovedperson og instruktør Shannon Harvey. Du kan se filmen og ekstramaterielet i nogle dage efter premieren, hvorefter linket udløber.

 

Shannon Harvey er australsk journalist og valgte i et år at praktisere mindfulness for at bekæmpe dels sin søvnløshed, dels smerter fra en autoimmun sygdom. I løbet af et år fik hun 18 af verdens førende forskere til at foretage målinger af hendes krop og hjerne, mens hun rejste verden rundt og interviewede førende eksperter i mindfulness – herunder den buddhistiske munk Matthieu Ricard, forfatteren Daniel Goleman, neuroforskeren Richard Davidson samt grundlæggeren af MBSR Jon Kabat-Zinn.

Flere af de eksperter, der indgår i filmen, er oplægsholdere på mindfulnesskonferencen i Aarhus, som nu er udsat til sommeren 2021. Dansk Center for Mindfulness håber naturligvis, at både disse og Shannon Harvey vil finde vej til Aarhus næste år. I mellemtiden kan du altså opleve den tankevækkende film, som starter med at være et eksperiment, men ender med at ændre Shannon Harveys liv. 

Hvad skal du gøre?

  1. Tilmeld dig filmpremieren her : TILMELD DIG HER

  2. Du kan også se ekstramateriale til filmen - når det passer dig og indtil linket udløber den 3. juni. 

Se filmens trailer her:

Trailer (Youtube)

https://www.youtube.com/watch?v=1heyJFSgl5I

 

Trailer (Facebook)

https://www.facebook.com/watch/?v=240153883657388

 

Læs mere om Shannon Harvey og filmen her:

https:/ /www.myyearoflivingmindfully.com/

 

Dansk Center for Mindfulness - Jens Chr. Skous Vej 4 - 8000 - Aarhus - 24619664 - mindfulness@clin.au.dk