Hydrogeofysisk temadag 2019

HydroGeofysikGruppen, Institut for Geoscience, AU, inviterer interessede til en temadag omkring den nyeste forskning indenfor geofysik den 2. december 2019 på Hotel Horisont, Agro Food Park 10, 8200 Aarhus N.

 

Der sker så utroligt meget med de geofysiske metoder i disse år. De bliver meget mere effektive og billige i brug, og de kan kortlægge undergrunden i fuld 3D. De finder også anvendelse ind i problemstillinger omkring råstoffer, overfladevand/grundvand, nitratretention osv. Vi arbejder med alle disse metoder og inviterer til en temadag, hvor vi vil opdatere om de nye teknologier, og hvilke muligheder de giver.

Temadagen er for alle ingeniører, geologer og geofysikere, der arbejder med undergrunden. Tilmelding er gratis, og Aarhus Universitet har venligst sponsoreret dagen.

 

Dagen vil byde på oplæg med resultater fra vores forsknings-projekter og danske samarbejdspartnere.

 

Temaer:

Råstofkortlægning

Sårbarhedskortlægning

In-situ remediering

Hydrologi

Machine learning

 

Metoder:

tTEM / FloaTEM

DCIP (cross-borehole)

NMR / MRS

tMAG

 

Tilmelding er GRATIS!

 

Der er formiddagsbuffet med rundstykker, frugt m.v. fra kl. 9.30. Arrangementet løber fra 10.00 - 16.00.

 

Tilmeldte vil blive bedt om at genbekræfte deres tilmelding 14 dage før arrangementets start. Ved udeblivelse efter genbekræftning vil der blive opkrævet et gebyr på 465 kr. incl. moms.

 

Ved madallergier, kan vi anbefale af deltagerne opretter sig i Okayfood, som Hotel Horisont har indgået et samarbejde med, se mere her: Okayfood

Institut for Geoscience, HGG - C.F. Møllers Alle - 8000 - Aarhus - 87156467 - karen.dalsgaard@geo.au.dk